Institut Ramon LLull

El Cor de Cambra del Palau de la Música actua al Musikfest de Bremen

Música.  Bremen, 29/08/2015

El Cor de Cambra del Palau de la Música és un dels encarregats d’inaugurar la 26a edició del Musikfest de Bremen. La formació, que dirigirà Xavier Puig, oferirà tres concerts la nit d’estrena del festival a la catedral St. Petri Dom de Bremen. 




El Cor de Cambra del Palau de la Música participa al Festival de Música de Bremen en la seva nit d’estrena, l’anomenada Eine Große Nacht Musik. Després de ser a Londres a l’abril amb l’Orfeó Català i actuar amb la London Philarmonic Orchestra i el London Philarmonic Choir, ara el Cor viatja a Alemanya per interpretar un repertori que va des del Renaixement fins a composicions contemporànies, unit pels criteris de precisió, transparència, homogeneïtat i so opulent. Ho farà en tres concerts de 45 minuts cadascun, a les 19.30h, a les 21h i a les 22.30h.

Programa:

Alonso Lobo: Versa est in luctum
Ferran Sors: O crux
Felix Mendelssohn: Sechs Sprüche op.70
Pau Casals: O vos omnes
Arvo Pärt: Da Pacem Domine
Josep Vila i Casañas: Salve Regina

 

El Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana és un dels cors professionals més prestigiosos de l’Estat espanyol. Va ser creat per l’Orfeó Català l’any 1990 amb la missió de difondre la música coral universal, promoure la recuperació del patrimoni musical català i fomentar la nova creació. Jordi Casas i Bayer en fou el director durant els primers 21 anys. Des del setembre de 2011, Josep Vila i Casañas n’és el director titular.

Des de l’any 2010, la formació és membre de The European Network for Professional Chamber Choirs (TENSO). Ha enregistrat per a diversos segells discogràfics, ràdios i televisions. Aquesta temporada, el Cor va debutar el dia 25 d’abril amb l’Orfeó Català al Royal Festival Hall de Londres, actuant al costat de la London Philharmonic Orchestra i el London Philharmonic Choir, sota la direcció de Tomáš Netopil, per interpretar la Missa glagolítica de Leoš Janácek.

El Cor de Cambra del Palau té el Premi Nacional de Música de la Generalitat de Catalunya. Col·labora amb les més prestigioses orquestres i òperes nacionals i internacionals, i amb els directors més destacats del segle XXI. Ha enregistrat per a segells discogràfics, ràdios i televisions. I avui, després de quasi 1.000 concerts, continua sent un somni fet realitat.

El Festival de Música de Bremen va ser fundat l’any 1989 i any rere any presenta un programa molt variat amb la qualitat com a màxim requisit. Ja sigui òpera, literatura simfònica o coral, música de cambra o recitals de solistes, els projectes resultants són de primer nivell i fan entusiasmar els espectadors. El festival ha estat inaugurat cada any des de 2011 amb el concert vespertí d’Eine Große Nacht Musik en espais i sales cèntriques al voltant de la Marktplatz, que s’il·lumina especialment per a l’ocasió.

El dissabte 29 d’agost a les 19.30h, a les 21h i a les 22.30h a la catedral St. Petri Dom de Bremen

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"