Institut Ramon LLull

Mourn actua a Berlín en el seu debut a Alemanya

Música.  Berlín, 27/08/2015

La banda d’indie punk-rock Mourn continua amb la seva projecció internacional meteòrica. Després d’haver fet dues gires per Estats Units i un bon grapat de concerts per tot Europa, Mourn debuta a Alemanya, el proper 27 d’agost al Pop-Kultur de Berlín. 




De les costes del Maresme sorgeix aquest joveníssim grup format per les filles de Ramón Rodríguez (The New Raemon), Jazz i Leia Rodríguez Bueno, juntament amb Carla Pérez Vas i Antonio Postius Echeverría. Els quatre components tenen menys de 20 anys, són encara teenagers. Però malgrat la seva joventut, han irromput amb força a l’escena musical catalana i internacional.

Hi han ajudat les bones crítiques rebudes a mitjans mundialment reconeguts com The New York Times o la revista especialitzada Pitchfork. El segell nord-americà Captured Tracks –discogràfica independent establerta a Brooklyn d’artistes com Mac DeMarco, entre d’altres– de seguida es va fixar en el seu potencial i els va fitxar, cosa que explica la seva gran repercussió a Estats Units, on aquest mes de juliol passat ja hi han fet la segona gira, actuant en escenaris tan rellevants com el Pitchfork Music Festival.

Ara la Jazz, la Carla, la Leia i l’Antonio ofereixen un concert únic al flamant festival berlinès Pop-Kultur, compartint cartell amb els alemanys Messer i els irlandesos Girl Band. Serà la seva estrena a Alemanya, el dia 27 d’agost a les 22h a Kantine am Berghain

El concert és el 27 d’agost a les 22h al festival Pop-Kultur

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"