Institut Ramon LLull

Presència catalana al festival per a públic jove Au Bonheur des Mômes

Escèniques.  Le Grand-Bornand, 23/08/2015

Les companyies catalanes Fadunito, Efímer, Zum-Zum Teatre i Jam presenten els seus espectacles a la 24a edició del festival internacional d’espectacles per a joves Au Bonheur des Mômes de Le Grand-Bornand (França). Del 23 al 28 d’agost aquestes quatre companyies tenen cita amb un esdeveniment consolidat.  




Nascut el 1992, el festival Au Bonheur des Mômes ha esdevingut una referència única a Europa, gràcies a la seva oferta artística de qualitat i a la proposta incessant de novetats. El seu abast internacional s’ha traduït en les edicions d’agermanament teixides amb les principals institucions turístiques i culturals d’altres països i regions d’Europa com Itàlia, Suïssa, Bèlgica, Espanya, Catalunya, la Valònia, la Bretanya i fins i tot el Quebec.

En un lloc completament engalanat i tancat al trànsit mentre dura el festival, un veritable ambient de festa únic s’instal·la a Le Grand-Bornand durant tota una setmana. Tots els gèneres estan representats per tal d’oferir al públic una àmplia varietat d’entreteniment: circ, titelles, música, teatre, dansa, arts de carrer, contacontes, vídeo, arts plàstiques, arts visuals...

Les companyies catalanes a l’edició de 2015

Efímer: La Peluche. Un mico animat gegantesc deambula sorprenentment per la ciutat, i hom se’l creuarà a les cruïlles dels carrers i les places de la vila durant tot el festival.

Del 23 al 28 d’agost, diverses funcions durant el dia.

Fadunito: BabiesLa innocència d’un bebè dins el cos d’un dimoni, la maldat d’un dimoni dins el cos d’un bebè... qui dominarà a qui? La resposta es troba en les aventures d’aquests bebès cornuts de talla XXL.

Del 23 al 27 d’agost, diverses funcions durant el dia.

Jam: El MêtreEl món de Jam està format per una taula, dues cadires, un para-sol, un penja-roba, un rellotge i... un mêtre. Unitat de mesura a la catalana,  posa en escena un espectacle que és tot complicitat i rialles per aquest nou pallasso ja reconegut internacionalment. El Mêtre és un espectacle que et traslladarà al món de la imaginació, de la complicitat, el riure, l'amor, les emocions, el joc i la tendresa.

El 26 d’agost a les 11.30h i a les 14.30h.

Zum-Zum Teatre: La chemise de l’homme heureux. Hi havia una vegada un tsar que va caure greument malalt. El seu mal? No era feliç. Calia trobar una persona feliç que deixés la seva camisa al tsar. Una de les grans fites de la humanitat: la recerca de la felicitat, adaptació d’un conte de Tolstoi.

Salle du Solaret, el 25 d’agost a les 14h.

Del 23 al 28 d’agost quatre noves companyies catalanes seran al festival francès

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"