Institut Ramon LLull

Dues produccions catalanes al Festival del Film Locarno 2015

Cinema.  Locarno, 05/08/2015

L’Acadèmia de les Muses de José Luis Guerín i Dead Slow Ahead de Mauro Herce són els dos films catalans que participen a la 68ª edició del Festival del Film Locarno, a Suïssa




El Festival Internacional del Film Locarno, que se celebra del 5 al 15 d’agost en aquesta localitat suïssa, ha seleccionat dues produccions catalanes en la seva 68ª edició.

El film dirigit per José Luis Guerín,  L’Acadèmia de les Muses (Los Films de Orfeo) participarà a la secció Signs of Life, que aposta per títols dirigits per directors reconeguts internacionalment que exploren noves formes de narració i que innoven el llenguatge cinematogràfic. La pel·lícula es projectarà dissabte 8 d’agost a les 21h a la sala PalaVideo, i diumenge 9 a les 11.30h a L’altra Sala.

D’altra banda, el documental Dead Slow Ahead dirigit per Mauro Herce (Nanouk Films, Bocalupo Films, El Viaje Producciones, S.L) es projectarà a la secció Concorso Cineasti del presente reservada a primeres i segones realitzacions. El documental de Herce serà projectat el dimarts 11 a les 19h i el dimecres 12 a les 9h a La Sala i dijous 13 a les 21.30h al Cinema Rialto 2.

El Festival Internacional de Cinema de Locarno, en italià Festival del Film Locarno, se celebra a la ciutat de Locarno des de 1946. És el festival de cinema que compta amb la trajectòria més llarga després del de Canes i Venècia, i juntament amb el de Karlovy Vary. Un dels trets diferencials del festival és la pantalla a l’aire lliure que s’instal·la a la Piazza Grande, una de les més grans del món, i amb capacitat per a més de 8.000 espectadors. És conegut per ser un certamen de descoberta, que ha impulsat la carrera de nous directors i actors. El festival de Locarno atorga el guardó Pardo d’Oro a la millor pel·lícula en competició. 

El festival té lloc a la localitat suïssa del 5 al 15 d’agost

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"