Institut Ramon LLull

Núria Serra imparteix un curs de coreografia a Nova Jersey

Escèniques.  Nova Jersey, 01/08/2015

La ballarina i coreògrafa Núria Serra ha estat convidada a impartir un curs de coreografia al conservatori de dansa Ballet Forte de Nova Jersey i a oferir una actuació com a convidada especial per tancar el Festival Bailar al Sol (Dancing into the Sun). Serà el dissabte 1 d’agost a les 20h a The Stafford Township Arts Center de Manahawkin, Nova Jersey. 




Nascuda a Mataró, Núria Serra es va formar en dansa clàssica, flamenc, balls de saló, teatre, jazz i dansa contemporània en diverses escoles catalanes. Més tard es va graduar en dansa clàssica per l’Institut del Teatre de Barcelona. Atreta també per la literatura, la tradició i la creació va estudiar Filologia Romànica a la Universitat de Barcelona i danses folklòriques a la Universitat Autònoma de Barcelona. 

L’any 2004, després de col·laborar en diferents espectacles i en vàries companyies de dansa, així com en televisió i com a docent, decideix fundar conjuntament amb el pianista, compositor i productor Carlos Garcia Bianchini la seva pròpia productora d’espectacles, Bianchini Producciones.  

Núria Serra és creadora d’un gran nombre d’espectacles que ja han estat estrenats en nombrosos teatres i auditoris com és el cas de Ballant'Espriu i Els Colors del Tic-tac. Altres produccions anteriors van ser Marina y el sueño de volar, Little Night Cabaret, Con_trastes, Nit d’Envelat o Concierto para piano y danza.

Actualment combina la direcció de la companyia NS danza i la creació de produccions especials per a empreses i circuits de teatres, amb la seva tasca docent en diverses escoles de dansa de Catalunya i Estats Units.

Dissabte 1 d’agost a les 20h

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"