Institut Ramon LLull

Participació catalana a l’Olala Festival de Lienz

Escèniques.  Lienz, 28/07/2015

Teatre Nu, Ponten Pie, Los Galindos i Colapse d’Obsidiana seran a la 24a edició de l’Olala Festival Internacional de teatre de carrer de Lienz, a Àustria. Es tracta de la cita de teatre de carrer més gran de tot Europa. El festival té lloc del 28 de juliol a l’1 d’agost. 




Fins a quatre companyies catalanes presenten espectacle en un dels festivals de teatre de carrer més importants: l’Olala Festival de Lienz, a Àustria. Teatre Nu, que el dia 27 de juliol haurà estat a l’Estivada de Rodez, presenta Somnis d’Alícia. Ponten Pie hi serà amb Copacabana, obra que també va presentar al festival de Tollwood a principis de juliol. Les altres dues companyies catalanes presents a Lienz són Los Galindos, que ja van ser a Àustria uns dies abans, concretament a Linz, amb el seu espectacle Maiurta, i Colapse d’Obsidiana.

Durant l’última setmana de juliol, l’Olala Festival Internacional de teatre de carrer envaeix els carrers del centre històric de Lienz amb actuacions internacionals electrificants presentant una àmplia varietat de teatre de carrer contemporani. Creat fa més de vint anys (enguany se celebra la 24a edició), el festival ha esdevingut l’esdeveniment de teatre de carrer més gran a Europa: la ciutat dels Dolomites pren un caràcter totalment diferent, hi regna una atmosfera que és peculiar per a aquest festival i els artistes de carrer vinguts d’arreu del món respiren una nova vida en els carrers i les places.

Del 28 de juliol a l’1 d’agost hi actuaran quatre companyies catalanes

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"