Institut Ramon LLull

Toc de Fusta i Brodas Bros al Greenwich+Docklands International Festival

Escèniques.  Londres, 26/06/2015

Un any més hi ha representació catalana en un dels festivals de teatre de carrer de referència al Regne Unit. El Greenwich+Docklands International Festival (GDIF) presenta Toc de Fusta, amb la seva instal·lació de jocs Els amics d’en Crusó, i Brodas Bros i el seu espectacle Solo 2. En el marc del festival, l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) organitza de nou una delegació de representants de cinc companyies catalanes que explicaran els seus projectes davant dels professionals assistents al festival.




Les companyies catalanes tornen al GDIF, el festival londinenc líder d’arts escèniques de carrer que té lloc del 26 de juny al 5 de juliol. Toc de Fusta i Brodas Bros actuaran en aquest esdeveniment de deu dies en un programa que inclou més de 30 companyies nacionals i internacionals. A més, cinc companyies catalanes d’arts escèniques participaran, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, en la trobada de programadors internacionals GDIF 2015 Showcase. Són Leandre, Cia Vero Cendoya, En diciembre, Marga Socias i Carla Rovira. Presentaran els seus projectes davant de més d’un centenar de programadors internacionals per tal d’aconseguir contractacions i socis coproductors, en especial al Regne Unit.

Toc de Fusta presentarà Els amics d’en Crusó (Friends of Crusoe) els dies 27 i 28 de juny en doble sessió. Ho faran a l’Old Royal Naval College de Greenwich. Brodas Bros porten el seu espectacle Solo 2 el 4 de juliol també en dues actuacions: una a les 14.10h i l’altra a les 15.30h. Serà a Jubilee Plaza, Canary Wharf, a l’est de Londres.

El GDIF és el festival de referència de Londres en arts escèniques, incloent teatre, dansa i arts de carrer. Ha anat creixent any rere any i el 2014 va programar més d’un centenar d’actuacions a càrrec de dotzenes de companyies nacionals i internacionals amb més de 110.000 visitants a Londres Est i Sud.

El festival es compromet amb la innovació i l’augment de l’ambició, la qualitat i la diversitat de l’art de carrer produït al Regne Unit, amb un focus particular en els comissariats i el desenvolupament de les produccions d’artistes sords o amb minusvalidesa, i amb experiència diversa. El GDIF va ser fundat pel director artístic Bradley Hemmings el 1996 com un festival independent. Va desenvolupar-se fora de l’antic Greenwich Festival en un festival dels dos costats del Tàmesi. 

Toc de Fusta presenta Friends of Crusoe
Dissabte 27 de juny // 13h i 19h
Diumenge 28 de juny // 12h i 18h
Old Royal Naval College, Greenwich, SE10

Brodas Bros presenta Solo 2
Dissabte 4 de juliol // 14.10h i 15.30h
Jubilee Plaza, Canary Wharf, Tower Hamlets, E14

El festival va del 26 de juny al 5 de juliol

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"