Institut Ramon LLull

‘Tots volem el millor per a ella’ a l’ICA de Londres

Cinema.  Londres, 26/06/2015

La pel·lícula de Mar Coll és la tercera projecció del programa de cinema català a l’Institute of Contemporary Arts de Londres, fruit d’un conveni amb l’Institut Ramon Llull. El cicle Catalan Avant-Garde presenta una programació estable de cinema català en una sala de cinema de Londres amb la presència dels directors.




Mar Coll serà a Londres el proper 26 de juny per presentar el seu darrer film, Tots volem el millor per a ella (2013). La pel·lícula explica la història de Geni, una dona de 38 anys que intenta refer la seva vida després de patir un accident de cotxe. És el segon treball de la jove directora catalana que l’any 2009 va debutar amb Tres dies amb la família, un film que va rebre nombrosos premis, entre ells el Goya a la Millor direcció novell.

Catalan Avant-Garde és possible gràcies a la col·laboració entre l’Institut Ramon Llull, l’Institute of Contemporary Arts i Reel Solutions. És la primera vegada que s’estableix un programa regular d’aquestes característiques a la capital anglesa. A més, suposa una gran oportunitat per la implicació de l’ICA, un equipament cultural de prestigi internacional amb gairebé 70 anys d’història. L’objectiu és fomentar entre el públic britànic el coneixement sobre la cinematografia contemporània que es fa a Catalunya. Les dues primeres pel·lícules projectades van ser Sobre la marxa de Jordi Morató, el 28 de febrer, i El cafè de la Marina de Sílvia Munt, el 28 d’abril. Després del film de Mar Coll encara quedaran tres projeccions més: Born de Claudio Zulián, La plaga de Neus Ballús i El cant dels ocells d’Albert Serra.

Programació del Catalan Avant-Garde a l’ICA

Dissabte, 28 de febrer - 20.50h | Sobre la marxa (2013) de Jordi Morató

Dimarts, 28 d’abril - 20.50h | El cafè de la Marina (2014) de Sílvia Munt

Divendres, 26 de juny - 20.50h | Tots volem el millor per a ella (2013) de Mar Coll

Divendres, 28 d’agost - 20.50h | Born (2013) de Claudio Zulián

Dimarts, 27 d’octubre - 20.50h | La plaga (2013) de Neus Ballús

Divendres, 18 de desembre - 20.50h | El cant dels ocells (2008) d’Albert Serra

La sessió serà divendres 26 de juny a les 20.50h

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"