Institut Ramon LLull

Co.LABse i Insectotròpics al Bell Square de Londres

Escèniques.  Londres, 06/06/2015

Les companyies catalanes de teatre de carrer Co.LABse i Insectotròpics actuaran a l’espai obert d’art en viu de Bell Square, al barri de Hounslow de Londres. Co.LABse ho farà el 6 de juny en una doble actuació, a les 14.30h i a les 18.30h, amb el seu espectacle Mesa para 2. Insectotròpics hi serà el 20 de juny a les 21.30h presentant La Caputxeta Galàctica.




Co.LABse: Mesa para 2

La companyia de teatre de carrer, clown i dansa presenta la seva obra Mesa para 2 (Table for 2), en la que un restaurant està a punt d’obrir i no hi ha límit de persones que poden reservar-hi taula. Un espectacle ple de sorpreses, accidents i catàstrofes. Co.LABse és una companyia formada per nou artistes que han creat aquesta producció visual i energètica, integrant el teatre de carrer amb el clown i la dansa.

El dia 6 de juny en doble sessió a les 14.30h i a les 18.30h.

 

Insectotròpics: La Captuxeta Galàctica

La Caputxeta Galàctica (Little Red Riding Hood) és una producció multimèdia única que explica la coneguda història de la Caputxeta Vermella. Aquest espectacle uneix tres vídeo-artistes, dos pintors, un músic i un actor. Tots junts creen una immersiva pel·lícula en directe i el producte final es projecte en una gran pantalla, mentre l’audiència observa amb atenció.

Insectotròpics és un col·lectiu artístic fundat a Barcelona l’any 2011. Està format per artistes provinents de diferents formes d’art que treballen junts per experimentar interpretant les seves variades disciplines i crear així nous espectacles multidisciplinaris.

La seva actuació serà el 20 de juny a les 21.30h.

 

Bell Square

Bell Square és un nou espai d’art de carrer al cor de Hounslow, Londres, fundat el 2014. És un lloc on tothom pot anar a veure alguns dels millors artistes de carrer del món, i de forma gratuïta. Des de circ fins a dansa o acrobàcies, els espectacles volen delectar i inspirar els assistents, des dels més menuts fins els més vells.

Situat al final de Hounslow High Street, és un espai exterior permanent. Una gran plaça, amb lloc per asseure’s i per estar dret, i amb un espectacle diferent cada dissabte.

El 2015 les actuacions van començar l’11 d’abril i continuaran cada cap de setmana durant tot l’any. Un lloc per portar-hi la família i descobrir alguna cosa nova.

Dues companyies catalanes d’art de carrer actuen a Londres el mes de juny

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"