Institut Ramon LLull

Alexis Cuadrado presenta el seu projecte Noneto Ibérico al Bryant Park de Nova York

Música.  Nova York, 01/06/2015

El baixista i compositor barceloní és un dels músics amb més reputació de l’escena jazz novaiorquesa. Ara recupera un dels seus projectes més celebrats, Noneto Ibérico, una composició escrita el 2008 i publicada el 2010 que mescla jazz, flamenc i new music. El concert serà el dilluns dia 1 de juny a les 18.45h al Bryant Park de Nova York, inclòs en el cicle New Music in Bryant Park organitzat per la Chamber Music America.




Alexis Cuadrado, al contrabaix, interpretarà Noneto Ibérico acompanyat dels músics Yosvany Terry (saxo), Will Vinson (saxo), Taylor Haskins (trompeta) Ryan Keberle (trombó), Brad Shepik (guitarra), Robert Rodríguez (piano), Marc Miralta (percussió) i Mark Ferber (bateria). El concert és gratuït.  

El dilluns 1 de juny a les 18.45h en el cicle New Music in Bryant Park, amb entrada lliure

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"