Institut Ramon LLull

Los Galindos al festival Obere Mühle de Dübendorf

Escèniques.  Dübendorf, 30/05/2015

La companyia de circ i teatre de carrer catalana Los Galindos presenta el seu espectacle Maiurta el dia 30 a les 14h i a les 20h, i el dia 31 a les 11h i a les 16h. La producció, dirigida a tots els públics, és un espectacle de modelatge plàstic i vivències, que ens suggereix viatjar a la pròpia intimitat. Teatre, música i poesia es fusionen en una funció que beu de “l’experiència personal i artística del pallasso, malabarista, trapezista i acròbata excèntric, i l’herència familiar de forner”. L’obra és un homenatge a l’artesania i als valors del respecte cap a les relacions generacionals.




Maiurta serà estrenada a Alemanya aquest cap de setmana al festival Obere Mühle de Dübendorf. La primera cita serà el dissabte 30 de maig a les 14h, i repetiran al vespre, a les 20h. L’endemà, diumenge 31 de maig, també oferiran una doble sessió: a les 11h i a les 16h.  

L’espectacle és un híbrid entre circ, música, poesia i teatre per a tots els públics. L’experiència personal i artística del pallasso, malabarista, trapezista i acròbata excèntric, i l’herència familiar de forner, és la matèria escènica d’aquest espectacle. Un espectacle fomentat en els valors de compartir i de respecte, de relacions generacionals entre infants, adults i la vellesa, que en el trajecte circular de la vida torna al punt d’origen. Un homenatge a les ancestrals cultures nòmades i als oficis artesanals. Elogi al desig d’emocionar-se, aprendre i experimentar en llibertat, posant en valor les possibilitats del individu.

La companyia catalana actua els dies 30 i 31 de maig en quatre sessions

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"