Institut Ramon LLull

La Fundación Collado-Van Hoestenberghe presenta 'Constructivo' a França

Escèniques.  Chamarande i Alès, 31/05/2015

En una posada en escena de proximitat, Constructivo és un manifest contra les formes estèrils de certes construccions estereotipades d’arquitectura contemporània. Dos treballadors de la construcció en un moment donat comencen a qüestionar la seva feina, en un exercici crític que reafirma el paper del lliurepensador a cops de pic, pala i formigonera. L’obra s’estrena a Chamarande el diumenge 31 de maig, i es representarà també els dies 3 i 4 de juliol al festival Cratère Surfaces d’Alès. 




Constructivo, escrita i interpretada per Piero Steiner i Ernesto Collado, és un manifest encès contra l’esterilitat de l’arquitectura moderna així com una visió crítica i imaginativa de la nostra societat i els edificis que haurien d’aixoplugar-la.Un joc performatiu on dos paletes il·lustrats conviden a repensar qüestions universals mentre busquen respostes personals al buit ètic que els rodeja amb l’ajuda del seu humor delirant i una humanitat desbordant.

La Fundación Collado-Van Hoestenberghe va ser fundada l’any 2007 per Ernesto Collado i Barbara Van Hoestenberghe amb l’objectiu d’impulsar un laboratori de creació escènica independent i autogestionada amb base a Pontós, un petit poble de l’Alt Empordà.

El diumenge 31 de maig oferiran dues sessions a Chamarande, a uns 40km al sud de París: la primera a les 14h i la segona a les 17h. El divendres 3 i el dissabte 4 de juliol seran a Alès, al festival Cratère Surfaces, on també faran dues sessions dobles: el dia 3 a les 19.45h i a les 22h, i el dia 4 a les 19h i a les 22h. Totes les actuacions, tant les de Chamarande com les d’Alès, són d’entrada gratuïta.

Actuen el 31 de maig a Chamarande i el 3 i 4 de juliol a Alès 

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"