Institut Ramon LLull

Jordi Morató guanya el premi del públic al Festival CineLatino-CineEspañol

Cinema.  Baden-Württemberg, Alemanya, 28/04/2015

El cineasta català Jordi Morató s’ha emportat el premi del públic Vivat Lingua! en la seva 11a edició, que s’ha atorgat al Festival CineLatino-CineEspañol, celebrat del 15 al 22 d’abril i que va comptar amb una àmplia representació catalana de la mà de l’Institut Ramon Llull. La cinta 10.000km del català Carlos Marques-Marcet també optava al reconeixement, juntament amb pel·lícules argentines, brasileres, equatorianes, colombianes, peruanes i uruguaianes. Morató va assistir al festival i va presentar la seva obra a les ciutats alemanyes de Tübingen i Stuttgart.




Durant el festival, també es van poder veure altres pel·lícules d’origen català: Stella Cadente de Lluís Miñarro; Murieron por encima de sus posibilidades d’Isaki Lacuesta; Hermosa Juventud de Jaime Rosales; La maniobra de Heimlich de Manolo Vázquez; Cábala Caníbal de Daniel V. Villamediana; i Antígona Desperta de Lupe Pérez García. En la secció de curtmetratges, en destaven dos de catalans: Take Me to the Moon d’Oriol Martínez i Enric Ribes i Café para llevar de Patricia Font.

Per la pel·lícula Sobre la marxa

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"