Institut Ramon LLull

El dibuixant català Joan Cornellà, present en el festival Pictoplasma de Berlín

Arts.  Berlín, 29/04/2015

El dibuixant català Joan Cornellà serà a l’11a edició del festival Pictoplasma de Berlín, celebrada del 29 d’abril al 3 de maig, que reuneix anualment arts gràfiques, il·lustracions i animació contemporànies d’arreu del món en exposicions, retrospectives i altres activitats. També hi assistiran els germans Juan i Alejandro Mingarro, de l’estudi Brosmind, establert a Barcelona. El Pictoplasma és el festival de cultura d’animació contemporània més important en l’actualitat a nivell internacional i programa presentacions, conferències, tallers i actuacions dels millors artistes del sector.




Joan Cornellà (Barcelona, 1981) és un il·lustrador català, autor d’una obra que es caracteritza per ser una barreja entre l’humor absurd i l’humor negre. Ha col·laborat en diverses publicacions, entre les quals destaquen El Periódico, el Diari Ara, El Jueves i The New York Times. La seva trajectòria ha estat reconeguda amb guardons com la tercera edició del Premi Coll per l'àlbum Abulio. També ha publicat Fracasa Mejor i Mox Nox.

També hi serà l’estudi de Barcelona Brosmind

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"