Institut Ramon LLull

Mont-real celebra Sant Jordi amb un cabaret literari, roses i llibres

Cultura.  Mont-real, 23/04/2015

La Médiathèque en études catalanes de la Universitat de Mont-real juntament amb el Cercle culturel catalan ha organitzat un cabaret literari pel proper dia 23 d’abril en motiu de la Diada de Sant Jordi. S’oferirà un espectacle multilingüe en català, francès i occità, que permetrà difondre les llengües i poètiques clàssiques i modernes de les dues tradicions. També es comptarà amb la participació dels artistes Olivier Barrette, Carina Lorenzo i Félix Duhamel i els escriptors Maelle Dupon i José Acquelin.




A l’entrada, es lliuraran roses i un recull de textos i traduccions com a llibre i guió del cabaret, que forma part de la 17a edició del prestigiós festival Métropolis Bleu de Montréal i alhora de la 20a edició de la Journée mondiale du livre et du droit d’auteur. L’activitat, a més, s’inclou en els actes organitzats en una vintena de ciutats del món en motiu de la Diada de Sant Jordi.

Dins del prestigiós festival Métropolis Bleu de Montréal

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"