Institut Ramon LLull

El Museu Internacional de la Sabata acull una retrospectiva de l’artista Xavier G-Solís

Arts.  França, 11/04/2015

L’artista visual català Xavier G-Solís exposarà la seva obra en una retrospectiva que li dedica el Museu Internacional de la Sabata de Romans-sur-Isère, a França. La mostra “Why Shoes?” s’inaugura el proper 11 d’abril amb presència de l’artista i estarà oberta al públic fins el 25 d’octubre d’enguany. L’exposició pretén portar una nova mirada de la sabata, la transforma per fer-nos descobrir la seva vessant més estètica, poètica, lúdica i crítica. L’Institut Ramon Llull ha col·laborat amb l’artista anteriorment en una exposició que va fer G-Solís l’any 2014 a Miami, però el seu treball també s’ha pogut veure en ciutats europees com Amsterdam o Lió.




Després de graduar-se en Filosofia per la Universitat de Barcelona, Xavier G-Solís va desplaçar-se fins a les Illes Canàries per cursar estudis de tècniques d’escultura a l’Escola d’Art de Las Palmas, ciutat que ha acollit nombroses exposicions seves. G-Solís és un artista d’art contemporani molt polifacètic –ha conreat l’escultura, l’art gràfic, les arts escèniques, la fotografia, l'audiovisual. Ha dedicat gran part de la seva trajectòria a treballar al voltant del concepte de “sabata usada”, que considera un símbol de la història de l’home modern que reflecteix la influència de l’objecte en la nostra interacció amb els altres i la natura.

Una exposició sota el títol de “Why Shoes?”

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"