Institut Ramon LLull

El circ despullat de Joan Català arriba a París

Escèniques.  París, 04/04/2015

L’Institut Ramon Llull porta el circ de l’artista català a la capital francesa, en el marc del festival Hautes Tensions, els dies 4 i 5 d’abril. Hi presentarà el seu espectacle Pelat, un relat sobre la relació d’un home amb un tronc de fusta.




Joan Català és una de les puntes de llança del nou circ fet a Catalunya. No és d’estranyar, doncs, que tingui projecció internacional i l’hagi programat, amb el suport de l’Institut Ramon Llull, el festival de circ contemporani Hautes Tensions en la seva cinquena edició. La cita tindrà lloc al parc de La Villette de París del 31 de març al 12 d’abril. Català hi actuarà els dies 4 i 5 d’abril per presentar Pelat, després d’haver-ho fet en escenaris de prestigi com la Fira de Tàrrega i el Mercat de les Flors, i també a l’exterior, com en el cas del Greenwich + Docklands International Festival de Londres.

L’espectacle Pelat

La relació d’un home amb un tronc de fusta: això és just el que Joan Català explica al seu espectacle que combina dansa, teatre i circ, i que ha revolucionat l’escena per la participació del públic. Els espectadors estan ben a prop i són còmplices de l’acció en un espai circular. El diàleg entre el pal i l’artista implica la poesia corporal, en un procés inspirat en les festes tradicionals catalanes. Català ha estat àmpliament format en circ i dansa contemporània, i ha treballat amb companyies com La Fura dels Baus.

El festival Hautes Tensions programa l’espectacle Pelat al parc de La Villette

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"