Institut Ramon LLull

La Baldufa porta la història del príncep feliç d’Oscar Wilde a Montpeller

Escèniques.  Montpeller, 02/04/2015

El Théâtre Jean Vilar-Montpellier ha programat tres funcions de l’obra El príncep feliç de la companyia catalana La Baldufa, basada en el conte homònim d’Oscar Wilde. L’adaptació ha corregut a càrrec de Jorge Picó, Enric Blasi, Emiliano Pardo i Carles Pijuan. Es tracta d’un espectacle teatral i multidisciplinari recomanat per a famílies i escoles. Les representacions es faran els dies 2 i 3 d’abril a les 14.30h. El divendres es farà també un segon passi a partir de les 20h.




La Baldufa recupera aquest espectacle adaptat d’una història de l’escriptor irlandès Oscar Wilde, que van crear fa uns anys per celebrar els seus 15 anys d’història. La companyia catalana va néixer a Lleida l’any 1996 i amb les seves creacions multidisciplinàris, per a tots els públics i artísticament brillants s’ha guanyat el reconeixement. El príncep feliç ha guanyat guardons com el Premi a la Millor Adaptació Teatral 2012 (Fira de FETEN de Gijón) i Premi al Millor Espectacle 2012 (Amigos de Titeremurcia de Múrcia).

Un total de 3 representacions

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"