Institut Ramon LLull

La Universitat París 3 acull una jornada dedicada a l’art català contemporani

Cultura.  París, 30/03/2015

La Universitat 3 de París – Sorbona Nova ha programat dia dedicat a l’art que es fa avui a Catalunya. El professorat de català d’aquest centre universitari ha convidat per aquest motiu Marta Ponsa, responsable de projectes artístics del Jeu de Paume, i l’artista Alicia Kopf. La jornada d'estudi, que tindrà lloc el proper 30 de març, també servirà per discutir l’art contemporani a Galícia, representat per l’artista Misha Bies Golas, i al País Basc, representat pels artistes i professors José Ángel Lasa Garikano i Lorea Alfaro Garcia.




L’activitat s’emmarca en els seminaris de recerca lingüística que organitza mensualment el Grup d’estudis i de recerca en lingüística hispànica (GERLHIS) de la Universitat 3 de París – Sorbona Nova, que forma part de la Xarxa universitària d’estudis catalans a l’exterior, coordinada per l’Institut Ramon Llull. El passat 21 de març, es va organitzar una jornada d’estudi per discutir les diferències fonètiques dialectals del català amb Ana María Fernàndez i Paolo Roseano, lingüistes del Laboratori de Fonètica de la Universitat de Barcelona.

Emmarcada en els seminaris de recerca lingüística

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"