Institut Ramon LLull

CobosMika balla “Hidden / Choice” a La Ferme de Bel Ébat de Guyancourt a França

Escèniques.  Guyancourt, 31/03/2015

La companyia catalana de dansa CobosMika, dirigida per Olga Cobos i Peter Mika, proposa un doble espectacle per a la programació del teatre La Ferme de Bel Ébat de la població francesa de Guyancourt. D’una banda, reprenen el quintet “Choice” del coreògraf britànic Russell Maliphant i també portaran el duet “Hidden”. Les coreografies es podran veure el dia 31 de març a les 20.30h. És una producció de CobosMika i el Mercat de les Flors, amb el suport de l’Institut Ramon Llull, el Departament de Cultura, l’Institut Català de les Indústries Culturals, entre altres.




“Hidden” és un duet intimista i evocador que demana una virtuositat física per expressar l’emoció, la sinceritat i la bellesa que explica l’espectacle. La coreografia és obra d’Olga Cobos i Peter Mika, que en són alhora els dos únics ballarins. La música corre a càrrec de Florencia di Concilio.

“Choice” és un quintet interpretat per dos homes (Iker Arrue i Peter Mika) i tres dones (Melodie Cecchini, Olga Cobos i Ines Massoni). La coreografia de Russell Maliphant, un dels principals coreògrafs anglesos, es barreja amb la improvisació d’acrobàcies en parelles.

Amb el suport de l’Institut Ramon Llull

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"