Institut Ramon LLull

Les Illes Balears, subjectes d’un congrés organitzat a la Universitat de Newcastle

Cultura.  Newcastle, 27/03/2015

La Universitat de Newcastle ha programat “Mallorca, Ibiza, Menorca and Formentera: An interdisciplinary conference on the Balearic Islands” pel proper 27 de març. Es tracta d’una jornada que aplegarà acadèmics, investigadors, escriptors, estudiants de postgrau, legisladors i professionals d’una gran varietat d’àrees disciplinàries, tots amb un interès comú per les Illes Balears. Entre els participants en destaquen Tom Selwyn, Jacqueline Qaldern, Anna Nichols i el menorquí Pau Obrador.




El congrés servirà per discutir sobre temes com la identitat cultural, la literatura, les arts, la música i l’economia al voltant de les Illes Balears, sobretot amb l’èmfasi a les quatre grans illes: Mallorca, Eivissa, Menorca i Formentera. La conferència marcarà la creació de la Mallorca Research Network, una xarxa interdisciplinària de recerca sobre la gran illa balear, que neix per la passió i l’interès compartits per Hazel Andrews, de la Universitat de Liverpool John Moores, i Mark Casey, de la Universitat de Newcastle.

En associació amb la Universitat de les Illes Balears

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"