Institut Ramon LLull

Jaume Subirana participa en un encreuament de poesia al festival Incroci di civiltà

Literatura.  Venècia, 31/03/2015

El poeta i escriptor Jaume Subirana serà al Festival Internacional de Literatura de Venècia, conegut com a Incroci di civiltà, celebrat principalment del 25 al 28 de març, però que s’allargarà fins el mes d’abril. Amb la col·laboració de l’Institut Ramon Llull, el català participarà el proper dia 31 de març en un encreuament de poesia contemporània amb la poetessa anglesa Sasha Dugdale. Serà presentat per Patrizio Rigobon, traductor de català i professor de la Universitat Ca’ Foscari de Venècia.




La Universitat Ca’ Foscari de Venècia acull la 8a edició del festival Incroci di civiltà, que reuneix els grans noms de la literatura contemporània, també amb l’objectiu d’apostar per la innovació, l’experimentació i la recerca de noves veus. Durant quatre dies, Venècia es converteix en la capital de l’art de l’escriptura i el converteix en universal. Escriptors d’arreu del món es troben a la ciutat italiana per compartir experiències, cultura, històries, i per discutir i gaudir junts del plaer de la lectura.

D’altra banda, el proper mes de maig, Itàlia rebrà de nou la poesia catalana amb la presentació a Nàpols i Roma de l’antologia poètica Trentaquattro poeti catalani per il XXI secolo, una traducció d’Emilio Coco. El poemari recull obres de Jaume Subirana, Àlex Susanna, Maria Mercè Marçal, Marta Pessarrodona, Joan Margarit, Feliu Formosa, entre altres.

Amb el suport de l’Institut Ramon Llull

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"