Institut Ramon LLull

Marcos Morau i La Veronal sedueixen el públic francès amb “Marbre” i “Rússia”

Escèniques.  França, 11/03/2015

El coreògraf valencià Marcos Morau, director fundador de La Veronal, serà a França per partida doble de l’11 al 13 de març. D’una banda, presentarà a La Filature de Mulhause la nova coreografia “Marbre”, una creació pensada per al Ballet de l’Òpera Nacional del Rhin. D’altra banda, l’espectacle “Rússia” de la companyia catalana es podrà veure al Pavillon Noir d’Aix-en-Provence, a la Provença francesa. La Veronal és una de les companyies més conegudes i internacionals del panorama dansaire de Catalunya.




“Marbre” és la darrera creació de Marcos Morau, amb assistència coreogràfica de Lorena Nogal, que es presentarà a l’Òpera Nacional del Rhin com a part d’una trilogia juntament amb “Bólero” i “La Chambre Noire” de Stephan Thoss. En el marc de La Filature, hi ha programades tres funcions: dimecres 11 de març a les 20h; dijous 12 de març a les 19h; divendres 13 de març a les 20h. Cinc representacions de l’espectacle també es podran veure el proper mes de juny a Estrasburg.

Rússia” és una història que explica la por, la sensació d’allò que no acaba mai. Els dos personatges, en un viatge en cotxe cap al llac Baikal, a la Sibèria, es veuran obligats a romandre junts tancats a l’interior del vehicle. Peça pensada per a 8 ballarins, la coreografia de Morau es vesteix amb la dramatúrgia i el text de Carmina S. Belda, Pablo Gisbert i El Conde de Torrefiel. L’espectacle es podrà veure els dies 11, 12 i 13 de març a les 20.30h.

Coreografies de Morau

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"