Institut Ramon LLull

L’Orquestra de Cambra Catalana participa al Festival d’Art Sacre de Madrid

Música.  Madrid, 10/03/2015

El català Joan Pàmies dirigirà l’Orquestra de Cambra Catalana en la seva participació a l’edició d’enguany del Festival d’Art Sacre de Madrid, amb l’objectiu d’oferir un recorregut per la música religiosa espanyola de la segona meitat del segle XVIII. El concert està programat pel dimarts 10 de març a les 20.30h a l’Església Santuari de Nuestra Señora del Perpetuo Socorro de Madrid. Entre d’altres, s’interpretaran obres dels catalans Joan Rossell, Francesc Joncar i Querol i Melcior Juncà. L’entrada és lliure.




El programa del concert de l’Orquestra de Cambra Catalana inclou Salve a duo de Joan Rossell, Ros ille coelestis de Francesc Joncar, O quam suavis de Juan Francés de Iribarren, Les set paraules de Crist a la Creu de Francisco Javier García Fajer i Beata Mater de Melcior Juncà.

La soprano Ana Rey i la mezzosoprano Montserrat Bertral estaran acompanyades pels solistes de l’Orquestra de Cambra Catalana: Stanislav Stepanek i Ingrid Barrionuevo al violí; Montserrat Vallvé a la viola; Zsolt Tottzer al violoncel; Rafael Esteve al contrabaix; Eva del Camp al clavicèmbal i l’orgue.  

Amb obres de compositors catalans

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"