Institut Ramon LLull

El violinista català Jorge Jiménez presenta “Raw” al Nachtmusiken de Berlín

Música.  Berlín, 06/03/2015

El violinista Jorge Jiménez viatja a Berlín per presentar “Raw” al festival Nachtmusiken al Radialsystem V. El repertori inclou obres per a violí de compositors del barroc com Johann Sebastian Bach, Heinrich Ingaz Franz Biber i Giovanni Bassano, que contrasten amb les peces d’Eugène Ysaÿe i Georg Kreisler. El músic català ja va ser a Alemanya fa dos anys per presentar “Contrapunctus” al mateix festival.




Aclamat internacionalment, Jorge Jiménez s’erigeix com un dels violinistes contemporanis amb més talent. Ha treballat en bandes musicals líders per tota Europa. També és el fundador dels grups Tercia Realidad i Xacona, que han tocat per Espanya, Holanda, Alemanya i el Regne Unit. Jiménez a més ha ofert recitals en solitari a ciutats tan diverses com Istanbul, Sevilla, Londres, Berlín, Cochabamba o París.

Torna a la ciutat després de dos anys

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"