Institut Ramon LLull

Nova York projecta “La Redempció dels Peixos” del realitzador català Jordi Torrent

Cinema.  Nova York, 04/03/2015

L’Anthology Film Archives de Nova York ha programat la pel·lícula La Redempció dels Peixos del català Jordi Torrent. La projecció tindrà lloc a partir de les 21h del dimecres 4 de març. El director català ja va presentar el mes passat a la ciutat el documental Invisible Heroes: African-Americans in the Spanish Civil War, codirigit per Alfonso Domingo. Torrent és un habitual de la indústria de cinema independent de Nova York i ha produït pel·lícules, entre d’altres, amb la directora catalana Isabel Coixet.




La Redempció dels Peixos està protagonitzada per Miquel Quer que interpreta un jove que va a Venècia a buscar el seu pare (Lluís Soler), a qui mai ha arribat a conèixer. En un intent per conèixer la història del passat del seu progenitor, descobrirà els carrers de la Venècia antiga, les seves temptacions, la seva bellesa, els seus enganys. La pel·lícula és també, per tant, un documental que plasma l’atractiu de la ciutat i els seus espais.

Un veterà del cinema novaiorquès

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"