Institut Ramon LLull

El trio musical d’Ignasi Terraza imagina Miró al Sunset-Sunside de París

Música.  París, 04/03/2015

Ignasi Terraza serà a la sala Sunset-Sunside de París el proper 4de març a partir de les 21.30h. Hi portarà l’espectacle “Imaginant Miró”, un concert amb repertori inspirat directament per l’obra del pintor català Joan Miró. Les composicions neixen arran d’una exposició monogràfica de pintura a la National Gallery de Washington i ara arriba en format musical a la capital francesa després de passar per Madrid i Barcelona. L’espectacle és una invitació a sentir l’art de manera diferent i convida les persones invidents a formar part dels establiments culturals.




Ignasi Terraza (Barcelona, 1962) és un pianista de jazz català a qui haver-se quedat cec als nou anys no li ha impedit aconseguir una llarga trajectòria internacional. La seva àmplia discografia compta amb més de trenta àlbums editats a Espanya, França, Suïssa i Japó. El seu estil s’inclou dins de la tradició jazzística clàssica europea, però ha aconseguit destacar per una singular veu i un so virtuós que desprén una gran sensibilitat. Ignasi Terraza Trio està format per Ignasi Terraza al piano, Horacio Fumero al contrabaix i Esteve Pi a la bateria.

Concert “Imaginant Miró” amb Horacio Fumero i Esteve Pi

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"