Institut Ramon LLull

El capitalisme i la identificació cultural a debat en una lliçó d’Edgar Illas a Stanford

Cultura.  Stanford, 03/03/2015

El director dels estudis catalans a la Universitat d’Indiana, Edgar Illas, serà el proper 3 de març a les 17.15 a la Universitat de Stanford, on oferirà una lliçó sobre el capitalisme i les seves conseqüències en el món contemporani. Illas, entre altres temes, posarà sobre la taula la idea que la identificació cultural és ara una qüestió de supervivència, a diferència de l’estatus de dominació que solia tenir durant la postmodernitat. La universitat forma part de la Xarxa universitària d’estudis catalans a l’exterior, coordinada per l’Institut Ramon Llull. 




Titulada “Survival, or, the War Logic of Global Capitalism”, la lliçó d’Edgar Illas compta amb el suport del Programa d’Estudis Ibèrics de l’Institut Freeman Spogli i del Departament de Cultures Ibèriques i Llatinoamericanes de la Universitat de Stanford.

Titulada “Survival, or, the War Logic of Global Capitalism”

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"