Institut Ramon LLull

El trio català Murnau b. actua al Regne Unit amb la col·laboració de l’artista visual Llapispanc

Música.  Regne Unit, 05/02/2015

El trio català de noise rock Murnau b. oferirà tres concerts al Regne Unit acompanyat per l’artista visual Llapispanc. El primer serà el proper 5 de febrer a partir de les 19h a l’Islington Mill Gallery de Manchester, una sala que manté una estreta relació amb el centre La Escocesa de Barcelona. La segona actuació tindrà lloc el divendres 6 a la galeria I’klectick de Londres a les 13h i, finalment, també a Londres, oferiran un darrer concert al bar Tipsy Dalston a les 19h. Els Murnau b. són uns habituals de festivals i escenaris com el Primavera Sound o el Sonic Youth de Barcelona.




Murnau b. és un trio de música català format per Lluís Rueda (guitarra i veu), Kike Bela (baix i sintetitzador) i Càndid Coll (bateria i veu) conegut pel seu so únic capaç de crear denses atmosferes a través de ritmes inusuals i dissonants. D’altra banda, Llapispanc és un artista visual de Barcelona que investiga els límits i les connexions entre diferents disciplines (música, actuació, arts visuals i mitjans de massa), fent que l’audiència sigui part d’un procés experimental.

Concerts a Manchester i Londres

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"