Institut Ramon LLull

Martí Cormand participa a la fira Zona Maco en una exposició col·lectiva

Arts.  Mèxic, 04/02/2015

L’artista català Martí Cormand representarà la galeria Josée Bienvenu de Nova York a la fira d’art contemporani Zona Maco que se celebra a la Ciutat de Mèxic del 4 al 8 de febrer. Serà part d’una exposició col·lectiva juntament amb Ana Bidart, Elena del Rivero, Darío Escobar, Marco Maggi i Adam Winner, tots ells artistes d’aquesta galeria d’art. Es tracta de la fira d’art contemporani més important d’Amèrica Llatina, que concentra cada any a la capital mexicana col·leccionistes, especialistes i galeries d’arreu del món. Després de més d’una dècada de recorregut, la Zona Maco s’ha consolidat com una de les plataformes de venda, exposició i promoció d’art modern més destacades del país.




Martí Cormand és un artista nascut a Barcelona que actualment viu i treballa a Nova York. Llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, després d’una dècada de trajectòria professional, Cormand ha participat en una quinzena d’exposicions individuals i en més de cinquanta mostres col·lectives. L’estil del català es caracteritza per l’ús de tècniques hiperrealistes, l’obsessió pels detalls i la capacitat de plasmar llum, ombres, transparències i textura.

La fira d'art contemporani més important d'Amèrica Llatina

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"