Institut Ramon LLull

Catalunya omple d’animals el Festival Santiago a Mil a Xile

Escèniques.  Santiago de Xile, 03/01/2015

El cavall d’Antigua i Barbuda i les girafes i els elefants de Sarruga desembarquen a Xile per participar en l'edició d'enguany del Festival Santiago a Mil, que se celebra del 3 al 18 de gener. La companyia de Mataró portarà el Cavall de Ferro que va representar Barcelona en la passada edició de la Beijing Design Week de la mà de l’Institut Ramon Llull. D’altra banda, la companyia de Badalona presentarà “Hannavas”, un espectacle que transporta la sabana africana als carrers de les ciutats. La presència catalana a Santiago compta amb el suport de l’Institut Ramon Llull, que aposta pel desplaçament a l’estranger dels artistes catalans.




El cavall de la companyia Antigua i Barbuda viatja ara a Santiago de Xile, on es podrà veure del 6 al 24 de gener. L’animal, fet de ferro i obra de Jordà Ferrer i Òscar de la Paz, es passejarà pels carrers domat per una ballarina i acompanyat per música. El cavall està íntimament vinculat a la tradició de desfilades i l’art de carrer de Catalunya. La companyia de Mataró, fundada l’any 2002, construeix escenografies i fa muntatges d’animació. Aquest aspecte multidisciplinari resulta d’un treball conjunt d’arquitectes, artesans, modistes, electricistes, dissenyadors gràfics, actors i músics.

D’altra banda, del 8 al 22 de gener, els visitants del festival també podran gaudir de la presència de dues girafes i dos elefants mòbils gegants vinguts de la sabana africana de la mà de la companyia Sarruga. “Havannas” és un espectacle protagonitzat per la girafa Twiga i la seva filla Sambah i l’elefant Tembo i el seu fill Tembito. L’esdeveniment familiar s’acompanya de tallers i activitats també relacionades amb el món animal. La música que s’utilitza és original i aquest ritme permet que el públic participi directament.

Amb les companyies Antigua i Barbuda i Sarruga

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"