Institut Ramon LLull

Le Tendre Amour interpreta “La barca di Venetia per Padova” a Vilnius

Música.  Vilnius, 29/12/2014

L’ensemble Le Tendre Amour, amb base a Barcelona, interpretarà a Vilnius l’òpera “La barca di Venetia per Padova”. La producció es podrà veure el proper 29 de desembre dins del Banchetto Musicale Festival, celebrat anualment a la capital de Lituània. Adrián Schvartzein dirigeix aquesta obra, que també estarà interpretada pel Brevis Choir & Consort. La formació catalana ha actuat arreu del món i ha assolit un notable èxit amb tot el seu repertori.




“La barca di Venetia per Padova” és la història d’un vaixell que viatja des de la ciutat italiana de Venècia fins a Pàdua. En aquesta embarcació, hi ha diversos personatges molt diferents però amb un objectiu comú: arribar a Pàdua. La barreja de cultures, religions, llengües i dialectes provoca situacions de malentesos fins que una cançó que tots coneixen els acaba unint i es converteixen en bons amics.

Le Tendre Amour és una companyia basada a Barcelona i formada per joves músics de tot el món. El seu estil trenca amb la música barroca convencional. Des dels seus inicis, el conjunt ha posat especial èmfasi en la creació de programes diferents que puguin agradar a tot tipus de públic. L’ensemble, a més, ha participat en festivals internacionals de renom, ha rebut el reconeixement de la crítica i recentment ha gravat un programa de cantates sacres franceses per al prestigiós segell discogràfic K6117.

El passat mes de novembre, Le Tendre Amour va interpretar a Moscou l’òpera del mallorquí Antoni de Literes Los elementos i també va actuar durant el festival Malgartener Klosterkonzerte d’Alemanya amb l’espectacle All in a garden green. Les tres actuacions compten amb el suport de l’Institut Ramon Llull.

Dins el festival Banchetto Musicale

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"