Institut Ramon LLull

Quatre companyies catalanes d’arts escèniques de gira nadalenca per Espanya

Escèniques.  Espanya, 22/12/2014

Quatre companyies catalanes de teatre i dansa tenen programades funcions per les festes de Nadal a les províncies de Lleó, Madrid, Segòvia i Ciudad Real. La Companyia Roberto G. Alonso serà a Ponferrada; Marcel Gros a Arganda del Rey, Meco i Segòvia; Brodas Bros a La Solana i Torrejón de Ardoz; i la Companyia de Pep Bou també a Segòvia. Totes les representacions compten amb el suport de l’Institut Ramon Llull, que aposta per la internacionalització dels artistes catalans.




La Companyia Roberto G. Alonso portarà l’espectacle “Simplicissimus” el dia 22 de desembre a les 18h al Teatro Bergidum de Ponferrada dins del Cicle Arts Escèniques per a la Infància Nadal 2015. La funció és un homenatge a la revista musical homònima i ens acosta a un univers dansaire divertit i un pèl surrealista que combina imaginació i fantasia. Des de fa anys, aquesta companyia es dedicada a la dansa per a públic infantil.

Del 23 al 29 de desembre, el pallasso Marcel Gros presentarà “Minutos”, una obra sobre les petites coses de la vida. Primer, el Teatro Juan Bravo albergarà aquesta funció el dia abans de la Nit de Nadal a les 19h, en un cicle dedicat al teatre familiar durant les festes. El dia 27 a les 18h, portarà l’espectacle de mímica al Centro Cultural Antonio Llorente de Meco. El dilluns ho farà a la mateixa hora al Teatro Montserrat Caballé d’Arganda del Rey.

Les bombolles de sabó de la Companyia de Pep Bou arriben també per aquestes dates a Segòvia. Serà el dia 28 de desembre a partir de les 19h. “CLINC!” vol que siguem conscients de la bellesa d’allò que ens rodeja i de la possibilitat de fer que el nostre entorn sigui millor. L’espectacle està dirigit per Bou i està protagonitzat per Isaías Antolín i Eduardo Telletxea, dos talents emergents de la companyia.

Per últim, abans d’acabar l’any els Brodas Bros oferiran dues funcions de “Concierto concepto”. La primera parada serà el 28 de desembre a les 21.30h a Torrejón de Ardoz, concretament al Teatro Municipal José María Rodero. El municipi manxec La Solana els rebrà el dia 30. L’espectacle fusiona dansa i música, energia i tècnica. La idea és oferir un concert amb un concepte diferent.

Actuaran a Lleó, Madrid, Segòvia i Ciudad Real

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"