Institut Ramon LLull

Simposi Internacional Joan Vinyoli per commemorar el centenari del seu naixement

Literatura.  18/12/2014

El II Simposi Internacional Joan Vinyoli tindrà lloc del 18 al 20 de desembre, deu anys després de la primera edició i en motiu de la celebració del centenari del naixement del poeta català. Les jornades estan organitzades conjuntament per la Universitat de Girona, l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners i representants d’altres universitats de Catalunya, en col·laboració amb la Institució de les Lletres Catalanes. Entre d’altres objectius, el simposi pretén reflexionar sobre la internacionalització de la poesia vinyoliana.




La segona edició del Simposi Internacional Joan Vinyoli tindrà com a punts principals l’estudi de l’etapa de formació del poeta i la seva inclusió dins de l’anomenada “generació del 36”, així com el valor patrimonial del Fons Vinyoli, que acaba de ser catalogat i digitalitzat. Durant les jornades també es farà una anàlisi de la intertextualitat en Vinyoli, i a més, es propiciarà la reflexió sobre la internacionalització de la seva obra. Aquest simposi se celebra després que la primera edició incentivés l’estudi de vida i obra del poeta i n’estimulés la seva difusió.

Se celebra la segona edició deu anys després

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"