Institut Ramon LLull

Jorge Pombo, protagonista d’una exposició d’art col·lectiva a Nova York

Arts.  Nova York, 18/12/2014

El pintor català Jorge Pombo és el convidat d’honor de l’exposició col·lectiva “Winter Collective Part 1” a la galeria d’art Bertrand Delacroix de Nova York. La mostra es pot visitar del 18 de desembre al 17 de gener del 2015. A banda de l’obra més recent de Pombo, també es podran veure els treballs de Joseph Adolphe, Elizabeth Allison, Jorge Enrique i Beth Carter, tots quatre expositors permanents de la galeria. És la primera vegada que Pombo exposa en aquest espai. La inauguració tindrà lloc el dia 18 a partir de les 18h.




Jorge Pombo (Barcelona, 1973) és un pintor català amb base a Nova York. Va començar a pintar professionalment als 24 i cinc anys després ja exposava per primera vegada sol. Al llarg de la seva carrera ha participat en exposicions d’arreu d’Europa. Precisament els seus viatges per tot el món són una font d’inspiració i es veuen plasmats en les imatges i les històries que es desprenen de les seves obres. Tot i que s’inspira en fotografies, tots els seus treballs són veritables pintures a l’oli. Actualment viu a Nova York i té un estudi al barri de Brooklyn, si bé encara conserva el de Barcelona.

A la galeria d'art Bertrand Delacroix

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"