Institut Ramon LLull

“Un poema a l’exili” s’estrena a Londres amb la participació del professor Paul Preston

Cinema.  Londres, 17/12/2014

El documental “Un poema a l’exili” d’Alba Gómez es projectarà per primera vegada a Londres el proper 17 de desembre al cinema Curzon Victoria a partir de les 18.30h. La pel·lícula arriba a la capital anglesa després de triomfar al Cambridge Film Festival 2014, on va guanyar el premi del públic pel millor documental d’aquest any. La projecció anirà acompanyada per una ronda de preguntes amb el reconegut professor, historiador i hispanista Paul Preston.




“Un poema a l’exili” narra la història real darrere de l’oratori “El Pessebre” de Pau Casals, una obra mestra que originalment era un poema escrit pel poeta català Joan Alavedra. La peça parla d’aquells que van abandonar el seu país de resultes de la Guerra Civil espanyola i transmet un missatge de pau que ha traspassat fronteres. La història s’ha materialitzat en aquest documental d’Alba Gómez, interpretat per Jesús Bastida en la pell de Casals i Xavier Font com a Alavedra. Sònia Guimerà és Montserrat Moner, l’esposa del poeta.

Premi del públic al Cambridge Film Festival

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"