Institut Ramon LLull

Le Tendre Amour porta a Alemanya l’òpera “All in a garden green”

Escèniques.  Alemanya, 30/11/2014

L’ensemble Le Tendre Amour, amb base a Barcelona, interpretarà a Alemanya l’òpera All in a garden green. La producció es podrà veure el 30 de novembre a les 18h al festival Malgartener Klosterkonzerte a la ciutat de Bramsche. L’espectacle compta amb la col·laboració de l’Institut Ramon Llull pel desplaçament d’artistes catalans a l’exterior. La companyia ja ha interpretat l’òpera en diverses ciutats del món.




All in a garden green compta amb la interpretació de la soprano Nina Akerblom, Lucien Pagnon al violí, Sébastien Perrin a la flauta travessera, Katy Elkin a l’oboè, María Elena Medina a la viola de gamba i Esteban Mazer al clavicèmbal. Le Tendre Amour és una companyia basada a Barcelona i formada per joves músics de tot el món. El seu estil propi trenca amb la música barroca convencional. L’ensemble ha participat en festivals internacionals de renom, ha rebut el reconeixement de la crítica i recentment ha gravat un programa de cantates sacres franceses per al prestigiós segell discogràfic K617.

El 30 de novembre a les 18h

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"