Institut Ramon LLull

“El principio de Arquímedes” de Josep Maria Miró arriba a Alcalá de Henares

Escèniques.  Alcalá de Henares, 28/11/2014

El principio de Arquímedes” és una obra amb text del reconegut dramaturg català Josep Maria Miró que, després de l’èxit aconseguit arreu del món, arriba a Alcalá de Henares del 28 al 29 de novembre. El Teatro Corral de Comedias oferirà dues funcions de 70 minuts d'aquesta producció de Bitò Produccions. L’obra planteja interrogants sobre les pors contemporànies, els prejudicis i la confiança. L’Institut Ramon Llull col·labora amb l’espectacle en la línia institucional d’ajudar al desplaçament d’artistes catalans a l’exterior.




Després del gran èxit aconseguit en una gira internacional que va passar per San Petersburg, Puerto Rico, Buenos Aires, Mèxic DF i Londres i que també va rebre el suport de l’IRL, Josep Maria Miró dirigeix de nou “El principio de Arquímedes” i ho fa al Teatro Corral de Comedias de Alcalá de Henares. L’obra va guanyar el Premi Born de Teatre 2011, va quedar finalista en el Premi Max al millor text teatral 2012 i va ser nominada als Premis Butaca de Teatre al millor text, millor actriu secundària i millor escenografia.

“El principio de Arquímedes” parteix d’una anècdota: un monitor de natació li fa un petó a un alumne. És aleshores quan comença el debat sobre els gestos aparentment innocents que es barregen amb els prejudicis, les pors i la violència.

Després de l’èxit de la gira internacional

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"