Institut Ramon LLull

El festival Mode d’emploi convida alguns pensadors catalans a debatre sobre el món contemporani

Cultura.  Roine-Alps, 25/11/2014

La filòsofa Victòria Camps, l’arquitecta Itziar González i el periodista Josep Ramoneda participen en el festival d’idees Mode d’emploi, que té lloc del 17 al 30 de novembre a la zona del Roine-Alps a França. Per tercer any consecutiu, especialistes de tot el món es troben durant dues setmanes per discutir els principals problemes del món contemporani. En aquesta ocasió, s’ha comptat amb la col·laboració del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).




El festival Mode d’emploi converteix el Roine-Alps en un lloc de discussió, debat i idees. Les ciutats de Lió, Saint-Etienne, Chambéry i Grenoble acullen pensadors, investigadors, empresaris i responsables polítics d’arreu per comentar el paper de les humanitats en el món actual. Enguany, la col·laboració del festival amb el CCCB s’ha materialitzat en la participació dels catalans Victòria Camps, Itziar González i Josep Ramoneda.

El proper 27 de novembre, Camps i Ramoneda intervindran en una jornada dedicada a discutir quin lloc han d’ocupar les emocions dins del tractament de la informació i les relacions de poder. La filòsofa catalana oferirà la xerrada “L’emoció i l’investigador”, mentre que el periodista i escriptor participarà en una taula rodona juntament amb Gérald Bronner, Olivier Ravanello, Renaud Payre i Emmanuel Taïeb. D’altra banda, l’arquitecta i urbanista Itziar González participa en diverses conferències: “Fer equip/El compromís del cos dins de les arts i l’esport” (dimarts 25 de novembre) i “L’arquitectura invisible: rehabilitació i mediació urbana” (dimecres 26 de novembre).

Celebrat del 17 al 30 de novembre

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"