Institut Ramon LLull

El duo de cineastes Crater Collective porta la seva creació audiovisual a Buenos Aires i Caracas

Arts.  Buenos Aires | Caracas, 29/11/2014

Crater Collective és una parella d’artistes cineastes catalans, formada per Adriana Villa i Luís Macías. Els propers dies seran a Buenos Aires, concretament a la Biennal de la Imatge en Moviment, on presentaran els seus projectes Reels & Lights i Red Over the Right Eye a partir de les 20h del dissabte 29 de novembre. Aquest mes també es podran veure al Centro de los Galpones de Caracas, Veneçuela. Crater compta amb la col·laboració de l’Institut Ramon Llull al desplaçament d’artistes catalans a l’exterior.




Reels&Lights (2012) és una peça de 22 minuts que ret homenatge al projector de cinema, que es converteix en un objecte d’investigació i en el protagonista de l’obra. A més, aquesta pel·lícula ens remet al món de la creació previ a la invenció del cinema. En canvi, Red Over the Right Eye (2012), de 12 minuts, parla dels orígens del 3D i posa a prova les capacitats de la retina per recrear i assimilar aquesta tercera dimensió.

Amb la projecció de dues peces

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"