Institut Ramon LLull

La Universitat de Cardiff debat sobre la independència de Catalunya

Cultura.  Cardiff, 19/11/2014

La Universitat de Cardiff, a Gal·les, ha organitzat una jornada pel proper 19 de novembre que debatrà els pros i els contres d’una possible independència catalana. L’acte estarà presidit per Andrew Dowling, de la Facultat de Llengües Modernes, i comptarà amb la participació de Miquel Strubell i Susana Beltrán. Aquesta activitat està organitzada per la Research Unit on European Governance, Identity and Public Policy de la universitat, dedicada a l’estudi dels canvis en les institucions, la política i la societat dels estats líders d’Europa.




Miquel Strubell és professor d’Estudis d’Arts i Humanitats a la Universitat Oberta de Catalunya. Nascut al Regne Unit, va llicenciar-se en Psicologia i Fisiologia a la Universitat d’Oxford. Ha coordinat projectes europeus sobre la diversitat lingüística a Europa, la seva especialitat. Strubell també ha publicat una extensa bibliografia sobre les polítiques lingüístiques i la normalització del català.

Susana Beltrán és professora de Dret Internacional Públic a la Universitat Autònoma de Barcelona i membre fundadora i vicepresidenta de Societat Civil Catalana. S’ha especialitzat sobretot en la relació entre les comunitats autònomes i la Unió Europea, la cooperació transfronterera i la ciutadania europea. També ha publicat articles sobre la integració, descentralització i governs regionals d’Europa.

Amb Miquel Strubell i Susana Beltrán

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"