Institut Ramon LLull

Le Tendre Amour porta a Moscou una òpera del mallorquí Antoni de Literes

Escèniques.  Moscou, 03/11/2014

L’ensemble Le Tendre Amour, amb base a Barcelona, interpretarà a Moscou l’òpera Los elementos del compositor mallorquí Antoni de Literes, un dels màxims exponents de la sarsuela barroca. La producció es podrà veure el proper 3 de novembre a les 19h al teatre Pavel Slobodkin Center de la capital. Adrián Schvarztein és el director d’aquesta obra, que ja ha estat presentada arreu del món en països com Polònia, Luxemburg o Bulgària. Properament, el conjunt també visitarà Alemanya i Lituània.




Els protagonistes de Los elementos són quatre sopranos i un baríton que ens presenten el temps i els quatre elements de la natura –aire, terra, aigua i foc– d’una manera peculiar. L’escenari ens porta a un bar típicament espanyol. La funció amalgama la música barroca amb un toc d’humor que capta l’atenció de l’espectador de seguida i durant tots els 70 minuts. De fet, la crítica ha definit la interpretació de Le Tendre Amour com a “fantàstica tant musicalment com escènicament” i l’acompanyament instrumental com a “excel·lent”.

Le Tendre Amour és un companyia basada a Barcelona i formada per joves músics de tot el món. El seu estil propi trenca amb la música barroca convencional. Des dels seus inicis, el conjunt ha posat especial èmfasi en la creació de programes diferents que puguin agradar a tot tipus de públic. L’ensemble, a més, ha participat en festivals internacionals de renom, ha rebut el reconeixement de la crítica i recentment ha gravat un programa de cantates sacres franceses per al prestigiós segell discogràfic K617.

El proper 30 de novembre, Le Tendre Amour actuarà durant el festival Malgartener Klosterkonzerte a la ciutat d’Osnabrück, a Alemanya, amb l’espectacle All in a garden green. També ho farà el dia 29 de desembre a la capital de Lituània, Vilnius, dins del festival Banchetto Musicale. Les tres actuacions compten amb el suport de l’Institut Ramon Llull.

Amb la col·laboració de l’Institut Ramon Llull

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"