Institut Ramon LLull

L’Orfeó Català commemora el Tricentenari a Viena per Tots Sants

Música.  Viena, 01/11/2014

L’Orfeó Català oferirà un concert al Palais Auersperg de Viena el proper dissabte 1 de novembre a partir de les 19h. L’actuació forma part dels actes per commemorar el Tricentenari, com també n’és part l’exposició “Gaudí, una arquitectura d’anticipació” que es pot visitar actualment a l’Architekturzentrum de Viena. El concert és gratuït i obert a tothom i inclou tant música religiosa com tradicional catalana.




L’Orfeó Català és una formació dirigida per Josep Vila i Casañas, amb l’acompanyament al piano de Mercè Sanchis. El programa es desglossa en una primera part de música religiosa, amb obres de Josep Reig, Ferran Sors, Pau Casals i el mateix Vila i Casañas. El repertori segueix amb una segona part de música tradicional i d’inspiració poètica, amb obres com Quatre cançons d’Eduard Toldrà, L’emigrant d’Amadeu Vives, Els ametllers florits d’Agustí Borgunyó o la cançó popular L’hereu Riera.

Coincideix amb l’exposició “Gaudí, una arquitectura d’anticipació”

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"