Institut Ramon LLull

La revista poètica 'Circumference' publica dos poemes traduïts de Melcion Mateu

Llengua.  Nova York, 24/10/2014

La revista poètica nord-americana Circumference ha publicat dos poemes en anglès de l’escriptor català Melcion Mateu, titulats “The Ballad of Matt Sweeney” i “Gap”. És una traducció del poeta novaiorquès Rowan Ricardo Phillips. En la versió en línia, també està disponible una composició musical del contrabaixista de Barcelona Alexis Cuadrado, autor de l’obra POETICA amb la col·laboració de Mateu i Phillips. La peça es va interpretar a Brooklyn i a Manhattan.




POETICA és una composició del català Alexis Cuadrado basada en poemes de Melcion Mateu i Rowan Ricardo Phillips. Els tres, residents a Nova York, van interpretar l’obra a Brooklyn i Manhattan, acompanyats per Andy Milne al teclat, Miles Okazaki a la guitarra i Tyshawn Sorey a la bateria. Cuadrado va tocar el contrabaix i Mateu i Phillips van posar-hi la veu.

Circumference és una revista amb versió impresa i en línia amb l’objectiu de donar suport a la traducció de poesia. Majoritàriament, es publiquen traduccions de noves obres de tot el món i també traduccions d’antics poetes en llengua estrangera que han despertat l’interès dels americans. A través de la pàgina web es faciliten converses i es promouen diàlegs sobre literatura i traducció internacional en temps real. La versió impresa, en canvi, es publica anualment.

També una composició musical d’Alexis Cuadrado en la versió en línia

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"