Institut Ramon LLull

Isona Passola presenta “L’endemà” a la Universitat de Columbia

Cultura.  NY | Barcelona, 29/10/2014

Aquest octubre es presenta amb dues estretes col·laboracions entre Catalunya i la Universitat de Columbia, a Nova York. D’una banda, s’inaugura un programa d’intercanvi entre aquest centre i la Universitat Pompeu Fabra, en el marc dels estudis d’escriptura i traducció. D’altra banda, el proper 29 d’octubre, la directora catalana Isona Passola portarà el seu darrer documental, L’endemà, a la universitat en un acte obert a tots els públics. 




La presentació del documental L’endemà d’Isona Passola a Nova York està organitzada pel Departament de Cultures Ibèriques i Llatinoamericanes de la Universitat de Columbia, en col·laboració amb l’Institut Ramon Llull. L’acte programat, obert al públic general, consistirà en la projecció de la pel·lícula amb una discussió posterior, que comptarà amb la presència de la directora catalana. Aquesta activitat forma part del programa de continguts del curs “Introduction to Catalan Studies” del centre universitari nord-americà i també és part de les activitats culturals catalanes que anualment programa el departament.

D’altra banda, aquest octubre s’inaugura una estreta col·laboració entre el “Programa d’escriptura creativa i traducció” de la Facultat d’Art de Columbia i el Màster de Creació Literària de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. Aquest intercanvi es materialitza en el programa ‘Word for word’, que permetrà que estudiants de Nova York, que parlen català, viatgin a Barcelona aquest octubre i que estudiants catalans vagin a la ciutat nord-americana el proper mes de març. Durant l’intercanvi, es realitzaran tallers, classes i altres activitats.

També s’estrena el programa ‘Word for word’

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"