Institut Ramon LLull

“Viatjar a l’Edat Mitjana”, una coproducció de quatre museus d’art medieval

Arts.  París, 22/10/2014

“Voyager au Moyen Âge” és el títol de l’exposició que acull el Museu de Cluny, a París, del 22 d’octubre al 23 de febrer del 2015. Es tracta d’una coproducció d’aquest centre amb tres institucions europees més de la xarxa de museus d’art medieval: el Museu Episcopal de Vic (Catalunya), el Museu del Bargello de Florència (Itàlia) i el Museu Schnütgen de Colònia (Alemanya). La mostra exposa unes 150 obres procedents d’aquests centres.




“Voyager au Moyen Âge” permet al visitant de fer un viatge a través del temps i l’espai mitjançant una col·lecció d’objectes que ajuden a comprendre com es viatjava durant l’Edat Mitjana. Igualment, s’exposen les raons per les quals un medieval abandonava casa seva i decidia emprendre un viatge cap a un destí més o menys llunyà. L’exposició també permet establir paral·lelismes entre els hàbits del viatger de l’Edat Mitjana i del viatger de l’actualitat. 

Una exposició de 150 obres

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"