Institut Ramon LLull

Música i poesia en els Jocs Florals de Cambridge 58 anys després

Cultura.  Cambridge, 03/10/2014

La ciutat de Cambridge reviu els històrics Jocs Florals catalans en un acte celebrat del 3 al 5 d’octubre i organitzat per l’Assemblea Nacional Catalana d’Anglaterra. Les jornades també recuperaran l’esperit de l’edició del 1956, que va tenir lloc en aquesta ciutat anglesa, convocada pel Dr. Josep Trueta i en Josep Maria Batista i Roca, entre altres intel·lectuals catalans a l’exili. El certamen inclourà recitals de poesia, música en viu i un debat entre Germà Bel, Matthew Tree, Miquel Strubell i Josep M. Solé i Sabaté.




Al llarg de tres dies, personalitats catalanes i britàniques del món cultural, polític, educatiu i artístic passaran per la seu de la Cambridge Union Society per participar en el festival. Concerts, debats i recitals de poesia completaran un programa que comptarà amb la presència de poetes com Esteve Plantada o músics com Aurèlia Lassaque. L’organització dels Jocs Florals de la Llengua Catalana 58 anys després per part de l’ANC England amb la col·laboració de Catalans UK respon a una clara voluntat per reviure els vincles històrics i culturals entre Anglaterra i Catalunya. 

També es debatrà sobre l’actualitat del país

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"