Institut Ramon LLull

Últim quadrimestre de l’any amb propostes teatrals catalanes al Regne Unit

Escèniques.  Regne Unit, 26/09/2014

Companyies catalanes de vàries disciplines escèniques tenen programades actuacions al Regne Unit. Els primers en debutar seran els membres d’Itinerània, que presentaran l’espectacle ‘Titeretú’ al festival Gravity Fields a Lincolnshire. El mes de novembre portarà Circ Pànic a l’espai Bell Square de Londres, Sarruga amb ‘Hannavas’ al Belfast Festival at Queen’s i La Veronal amb ‘Siena’ al Southbank Centre de la capital anglesa. Finalment, la ballarina Sònia Sánchez serà al festival Currency també a Londres. Aquestes actuacions compten amb el suport de l’Institut Ramon Llull.




Itinerària

Gravity Fields Festival, Lincolnshire

26-27 de setembre (15-21h)

‘Titeretú’: El públic es converteix en el protagonista en aquest espectacle a l’aire lliure d’Itinerària. Cinc enormes titellaires en forma de mà manipularan els espectadors com si fossin titelles de veritat en un festival únic que celebra les ciències físiques i l’art.

Més informació

Circ Pànic

Bell Square, Londres

11 d’octubre (13h i 15h)

‘The Man who Lost his Buttons’: Circ i teatre s’uneixen en un emocionant espectacle per a tots els públics de la mà de la companyia Circ Pànic. El plantejament és el següent: un home dialoga amb un pal d’una embarcació sobre la complexitat i la simplicitat de la vida.

Més informació

Sarruga

Belfast Festival at Queen’s, Belfast

25 d’octubre (12-15h) i 26 d’octubre (14h)

‘Hannavas’: Aquest esdeveniment familiar gratuït porta la sabana africana a Irlanda del Nord, amb l’organització de tallers i activitats que comparteixen el tema animal. La companyia catalana passejarà la girafa Twiga i la seva filla Sambah i l’elefant Tembo i el seu fill Tembito.

Més informació

La Veronal

Dance Umbrella, Londres

30 d’octubre (19.30h)

‘Siena’: La companyia jove de Barcelona actuarà al mític escenari del Queen Elizabeth Hall (Southbank Centre), per on hi passen cada dia professionals de la dansa i la música. La Veronal es presentarà al festival internacional de dansa de Londres amb un treball inspirat en la ciutat italiana homònima, que recorre per la història de l’art.

Més informació

Sònia Sánchez

Currency, Londres

12 de novembre (19.30h)

‘El pliegue’: Sònia Sánchez oferirà una actuació on la ballarina porta al límit el flamenc fins a convertir-lo en un llenguatge propi. Currency és un festival de teatre físic i dansa, organitzat pel teatre The Place, en col·laboració amb la Comissió Europea i l’EUNIC de Londres.

Més informació

Les arts escèniques de Catalunya triomfen en terres britàniques

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"