Institut Ramon LLull

La pel·lícula catalana “Bajarí” es presenta al Japó amb una espectacular rebuda

Cinema.  Japó, 22/09/2014

El llargmetratge Bajarí, de la cineasta catalana Eva Vila, ha estat molt ben rebuda al Japó. Més de 10.000 espectadors ja s’han acostat a les sales que han estrenat la cinta, a les ciutats de Tokio, Osaka, Kyoto i Nagoya. Properament el documental també es podrà veure a Kobe i Fukuoka i a les televisions de Xina i Taiwan. El film, protagonitzat per Karime Amaya, retrata com el flamenc passa de generació en generació dins la comunitat gitana i la família de la gran bailaora Carmen Amaya. 




A més, Bajarí ha triomfat arreu del món amb un ampli ressò en festivals internacionals. El reconeixement li ha arribat, per exemple, sent part de la Selecció Oficial de l’IDFA 2012 als Països Baixos, del Festival de Màlaga 2013 i del Montreal World Film Festival 2013 a Canadà, així com la seva presència en el Festival Internacional de Cinema de Guadalajara (Mèxic) i en el Yamagata International Documentary Film Festival del Japó. D’altra banda, el documental ha estat entre els nominats dels Premis Gaudí, els TRT Awards d’Istanbul i el Magnolia Awards de Xangai i ha sigut present en la Flahertiana de Rússia i als DocsBarcelona. 

L’han vista més de 10.000 espectadors

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"