Institut Ramon LLull

Quatre projectes d’animació catalans al Cartoon Forum 2014

Arts.  Toulouse, 23/09/2014

El festival Cartoon Forum és la cita anual per excel·lència pels professionals de l’animació televisiva. En la 25a edició, 84 futurs projectes de televisió d’arreu es troben a la ciutat francesa de Toulouse entre el 23 i el 26 de setembre. Entre els afortunats d’enguany, trobem quatre propostes procedents de Catalunya: Jo, Elvis Riboldi, Planet Play, Soul Seekers i Troubling Monsters




Els 84 projectes seleccionats, entre ells els quatre catalans, participaran en un pitching, és a dir, una trobada de 30 minuts amb productors d’animació que els donen l’oportunitat de defensar per què una televisió hauria d’apostar pel seu producte. En total, el Cartoon Forum acollirà 850 participants de 30 països diferents i 250 televisions representades i inversors.

Jo, Elvis Riboldi és una sèrie de televisió en 2D orientada per nens entre 9 i 11 anys, protagonitzada per un noi energètic i impulsiu que viu en una petita ciutat. És una coproducció de les catalans Edebé Audiovisual Licensing, Insomne Estudi, Wuji House SL i Alla Kinda i els francesos de Tele Images Productions. En canvi, Planet Play és una sèrie de dibuixos animats en 3D per nens entre 6 i 8 anys. Aquesta coproducció de la catalana Imira Entertainment i Sunflower Graphics se centra en les divertides aventures d’un grup d’amics.

D’altra banda, Soul Seekers, també per nens entre 9 i 11 anys, combina el 2D i el 3D per explicar la vida d’Eve, una noia que per accident arriba a Plutó. L’empresa catalana Stor Fisk ha treballat en una coproducció amb els finlandesos de Pikkukala Oy. I per últim, Troubling Monsters, en aquest cas orientada a nens entre 6-8 anys, és una sèrie en 2D que ens descobreix el nostre entorn i, mitjançant la imaginació, ens ajuda a afrontar les nostres pors. Els catalans Piaggiodematei han col·laborat en la producció amb HierroAnimación de Colòmbia i Sacrebleu Productions de França.

Es troben entre els 84 títols seleccionats

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"